یافت انگشت قطع شده در کنسرو لوبیا چیتی باعث وحشت مردم شد

نرمی لوبیا کنسرو لوبیا چیتی را آزمایش کنید. یک لوبیا را با چنگال امتحان کنید تا ببینید به اندازه کافی نرم است یا خیر. وقتی به اندازه کافی نرم شد آماده سرو است.

لوبیا پخته هم بوی خوشی می دهد.

اگر لوبیاها به اندازه کافی نرم نیستند، 30 دقیقه دیگر بپزید و هر 10 دقیقه یک بار تست کنید تا ببینید آیا لوبیا به اندازه کافی نرم هستند یا خیر.
روش خورش

همه مواد را در یک قابلمه بریزید. لوبیا چیتی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به قابلمه اضافه کنید. 1875 میلی لیتر آب را روی همه مواد بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

خورش روش کمتر سنتی است، اما باعث نرم شدن حبوبات می شود.

پاپریکا اختیاری است، اما واقعا به لوبیاهای ملایم طعم می بخشد.

اگر دوست داشتید می توانید ماریناد هم اضافه کنید تا لوبیاها نرمتر شوند اما خود لوبیاها بعد از پخت خیلی نرم می شوند.

لوبیالوبیا

می‌توانید قابلمه را با کره یا اسپری پخت و پز بپوشانید تا تمیز کردن بعد از آن راحت‌تر شود. همچنین می توانید به سادگی روی قابلمه خود را با آستری بپوشانید که برای جلوگیری از چسبیدن لوبیا چیتی طراحی شده است.

روی آن را بپوشانید و بگذارید بجوشد. حبوبات باید 7 تا 9 ساعت بجوشد.

در حین پخت و پز درب آن را بردارید. اگر درب آن را بردارید، بخار آن خارج می شود و باید 30 دقیقه دیگر بپزید.

کل زمان لازم برای دم کردن باید به اندازه و نرمی لوبیاها بستگی داشته باشد.

لوبیای پخته شده باید نرم باشد اما از هم نپاشد. بعد از 7 ساعت پخت باید با چنگال نرمی لوبیاها را تست کنید.

بگذارید 10 تا 20 دقیقه بماند. بعد از پختن حبوبات، حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمی بماند تا آب آن به خورد حبوبات برود.

به لوبیاها استراحت دهید تا آب آن را گرفته و نرمتر شوند.

در قابلمه را بپوشانید تا گرم بماند.

خدمت. قابلمه را بیرون آورده و از لوبیا چیتی لذت ببرید.