انواع مکمل دام با خاصیت های مخصوص به خود جهت سلامت دام و طیور در این سایت وجود دارد. امروزه صادرات انواع مکمل دام با قیمت مناسب انجام می شود. اگر به دنبال خرید و فروش انواع مکمل دام و طیور با قیمت ارزان هستید ما خرید مجازی و آنلاین را توصیه می کنیم.
سلامت و کیفیت مکمل دام و طیور باید تضمین شده باشد. هرچه سطح کیفی انواع مکمل های دام و طیور به استانداردهای بهداشت جهانی نزدیک تر باشد آن مکمل مناسبتر خواهد بود. یکی از وظایف اداره دامپزشکی تشخیص صلاحیت یا عدم صلاحیت عرضه کننده مکمل دام و طیور است. تولیدکننده انواع مکمل و طیور ابتدا باید مجوز های راه اندازی خط تولید را از اداره دامپزشکی کسب کند.
بیشتر بخوانید: کلسیم طیور منحصر به فرد
معرفی انواع مکمل دام و طیور درجه یک
انواع مکمل درجه یک دارای مواد اولیه ارزشمندی می باشند که هر کدام خاصیت های مخصوص به خود را دارد.
آنزیم های موجود در جیره غذایی دام عموما جهت هضم بهتر فیبر استفاده می شود.
پروتئین های استفاده شده در مکمل دام و طیور باید قابل هضم باشند. قابل هضم بودن پروتئین ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
هنگامی که هوا گرم است و دام دچار تنش می شود از نیاسین در مکمل غذایی دام استفاده می شود.
انواع مکمل دام و طیور:
- مکمل گوساله پرواری
- مکمل گاو شیرده
- مکمل انتظار
- مکمل دوره انتقال
- مکمل گوسفند و میش
- مکمل غنی شده
مصرف انواع مکمل دام و طیور
نمی شود برای انواع دام یک نسخه پیچیده شود.
هر نوع نژاد دام با توجه به استفاده از آن مقدار و روش استفاده مخصوصی دارد. به طور مثال؛ دام هایی همچون گاو های بومی و بره های نر پرواری، مقدار مصرفی مکمل آنها روزانه باید به ازای هر کیلو از وزن بدنشان ۳۰ گرم باشد.
بهترین مکمل غذایی دام و طیور مکملی است که دارای یونجه باشد. مکملی که دارای خرده شیشه، آهن، فلزات و…باشد از نظر کیفی بسیار ضعیف بوده و بهتر است آنرا برای دام هایتان استفاده نکنید.
اگر از مکمل غذایی طیور که مرغوب نیستند استفاده کنید راندمان تولید شیر و گوشت به طور چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد و علاوه بر اینکه شما ضرر بزرگی میکنید، سلامت افراد جامعه را نیز به خطر می اندازید.
هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
روش مصرف مکمل دام و طیور به این صورت است:
- گاو های شیری و پرواری روزانه مابین ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم
- بز و گوسفند: روزانه مابین ۲۰ تا ۳۰ گرم
- دام های جوان: روزانه ۶۰ گرم
تمامی موارد بالا باید زیر نظر پزشک یا متخصص تغذیه باید باشد.