تجزیه و تحلیل با استفاده از نوارهای تست انجام می شود. آمونیاک پایین عمدتاً از کودهای مورد استفاده کشاورزان به دست می آید. خطرات سلامتی مرتبط با آمونیاک کم است. مشکل اصلی این است که غلظت بالای آمونیاک کارایی کلر را کاهش می دهد و می تواند منجر به تشکیل کلرامین های مضر شود.
نمونه ای با سطح آمونیاک 0.5 میلی گرم در لیتر ارائه شده است. این نرخ مقدار حدی است که توسط اتحادیه اروپا (VLUE) وضع شده است.
مواد:
1 – لوله حاوی 4 میلی لیتر آب با سطح آمونیاک 0.5 میلی گرم در لیتر (VLUE)
5 – نوارهای تست در لوله
1 – نمودار رنگی برای تعیین غلظت آمونیاک
4 – لیوان یکبار مصرف
تعیین غلظت آمونیاک آب آشامیدنی از 4 منبع مختلف و یک نمونه در حد مورد قبول اتحادیه اروپا (EU) به دلایل کنترل کیفیت:
آب تصفیه شده شهری
آب تصفیه شده روستایی (از یک جامعه بومی یا غیربومی)
آب چشمه خام و تصفیه نشده
آب تصفیه شده از جامعه محلی شما
نمونه با مقدار حد آمونیاک اتحادیه اروپا (VLUE)
روش شناسی:
چهار بشر را برچسب بزنید: آب تصفیه شده شهری، آب تصفیه شده روستایی، آب چشمه تصفیه نشده و آب تصفیه شده محلی. لیوان ها را با نمونه های آنها پر کنید.
نوارهای تست را به مدت پنج ثانیه در آب غوطه ور کنید، آنها را با پدها رو به بالا بردارید و به مدت 60 ثانیه در سطح نگه دارید. آب اضافی را تکان ندهید.
رنگ های نوار تست را با رنگ های نمودار رنگ پس از 60 ثانیه مقایسه کنید تا غلظت آمونیاک را تعیین کنید.
یک نوار آزمایش آمونیاک را به مدت پنج ثانیه در 4 میلی لیتر AEUL در آمپول فرو کنید، آن را با سواب رو به بالا بردارید و به مدت 60 ثانیه در سطح نگه دارید. آب اضافی را تکان ندهید.
رنگ نوار تست را با رنگ های نمودار رنگ پس از 60 ثانیه مقایسه کنید تا غلظت آمونیاک را تعیین کنید.