حلوا را می توانید به روش های مختلف درست کنید.
می توانید آن را از دانه های حاوی روغن تهیه کنید.
تخمه آفتابگردان، کنجد و بلغور گندم از این قبیل اقلام هستند.
برای تهیه یک شیرینی شیرین، این مواد را با مواد دیگری مانند سس سویا و وانیل مخلوط کنید.
حلوا دو دسته است: حلوا ارده بدون شکر آردی و مغزی.
این شکل حلوا معمولاً خانگی است و از آرد گندم همراه با مواد دیگر تهیه می شود.
آرد را در تابه تفت دهید و سپس شکر یا شربت شکر را اضافه کنید.
برای کسانی که به سلامتی می خورند، از شکر تصفیه شده اجتناب کنند.
جایگزین می تواند عسل محلی یا شربت افرا باشد.
حلوا که نوعی شیرینی با آجیل است، معمولا در فروشگاه ها یافت می شود.
با این حال، حلوا ارده اردکان برخی از روح های ماجراجو سعی می کنند آن را در خانه درست کنند.
رایج ترین حلوای آجیلی حلوای دانه کنجد است.
آفتابگردان یک گزینه دیگر است، اما به اندازه کنجد رایج نیست.
همانطور که قبلا گفته شد، کنجد یکی از مواد مورد علاقه حلوا است.
به لطف طعم آجیلی و فواید سلامتی آن.
راه های زیادی برای تهیه این دسر با آجیل وجود دارد.
ما روی دو دستور العمل کم قند تمرکز خواهیم کرد.
این دستور غذا با در نظر داشتن کسانی که قندهای تصفیه شده موجود در اکثر شیرینی های فرآوری شده را ترجیح نمی دهند، به وجود آمد.
منبع اصلی قند حلوا ارده محلات در این دستور غذا عسل است.
همه مواد را در غذاساز بریزید و آنقدر عمل کنید تا یکدست شود.
آن را به یک خمیر صاف با قوام قطره ای تبدیل کنید.
آن را در قالب بریزید و با کفگیر آن را صاف کنید.
لطفا آن را در فریزر بگذارید و بگذارید بماند تا همه جا یخ بزند.
این باید 40 دقیقه طول بکشد.
آن را بیرون آورده و سرو کنید.
آن را فریز کنید حلوا ارده خانگی تا زمانی که آماده استفاده از آن شوید.
همانطور که خواهید دید، این یک دستور العمل ساده است که می تواند برای کسانی که رژیم دارند، به عدم تحمل لاکتوز و افراد متعصب به سلامت عمومی کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات: