فروش شکلات قیفی سوربن عمده باعث برشکسنگی ترامپ شد

اجزای شکلات قیفی سوربن عمده بالقوه به عنوان عوامل ضد دیابت، به ویژه در دیابت نوع 2 (T2D) هستند. این جنبه با توجه به اپیدمی در حال ظهور سندرم متابولیک در سراسر جهان، از جمله چاقی، T2D و دیس لیپیدمی از اهمیت خاصی برخوردار است.
کاکائو و فلاونول ها هموستاز گلوکز را با کند کردن هضم و جذب کربوهیدرات در روده بهبود می بخشند. در واقع، عصاره کاکائو و پروسیانیدین ها به طور وابسته به دوز آلفا آمیلاز پانکراس، لیپاز پانکراس و فسفولیپاز ترشح شده A2 را مهار می کنند.

کاکائو و فلاونول های آن با تنظیم انتقال گلوکز و پروتئین های سیگنال دهنده انسولین در بافت های حساس به انسولین (کبد، بافت چربی و ماهیچه های اسکلتی) حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد و از آسیب اکسیداتیو و التهابی مرتبط با بیماری در این بافت ها جلوگیری می کند.

در مردان جوان تر و با وزن طبیعی، نتایج حاصل از مطالعه سلامت پزشکان رابطه معکوس مصرف شکلات را با دیابت اتفاقی گزارش کردند [50]. در یک گروه چند قومیتی ایالات متحده، نویسندگان خطر کمتری برای ابتلا به T2D در افراد دارای بالاترین مصرف محصولات شکلات و فلاونوئیدهای مشتق شده از کاکائو را یافتند.

شکلات

با این حال، یک متاآنالیز دوز-پاسخ، یک ارتباط غیرخطی بین مصرف شکلات و خطر ابتلا به T2D، با حداکثر اثر محافظتی در 2 وعده در هفته و هیچ مزیتی در زمانی که افزایش مصرف بالای 6 وعده در هفته بود ثبت نشد، پیشنهاد کرد [52].
یک مطالعه آینده‌نگر در تعداد زیادی از زنان باردار ژاپنی نیز خطر کمتر دیابت بارداری را در افراد دارای بالاترین ربع مصرف شکلات نشان داد.

به نظر می رسد اثرات مشاهده شده بر روی هموستاز گلوکز به شدت به مقدار پلی فنل ها بستگی دارد.

در واقع، یک مطالعه متقاطع تصادفی شده و کنترل شده با دارونما، پس از 4 هفته، اثرات متابولیک منفی (به عنوان مثال، افزایش انسولین ناشتا، مقاومت به انسولین و کورتیزول بزاقی) را در افراد مصرف کننده 20 گرم در روز شکلات تلخ با پلی فنل ناچیز نشان داد.

اما نه در کسانی که به همان میزان شکلات غنی از پلی فنل (500 میلی گرم) مصرف می کنند.